Abonnementsartikel

Arla Foods reagerer på de seneste meldinger om COVID-19.

Den danske regering fremlagde en række initiativer den 11. marts, der skal reducere spredningen af corona virus (COVID-19) i Danmark. Initiativerne har som hovedfokus at lukke en række offentlige institutioner, instruktioner til offentligt ansatte om at arbejde hjemmefra og identifikation af særlig kritiske funktioner i den offentlige sektor, herunder sundheds- og plejepersonale, politi, redning og militær, som alle er vigtige i denne ekstraordinære situation.

Regeringen har samtidig udpeget en række nøglesektorer, som er afgørende for det danske samfund, skriver Arla Foods i en pressemeddelelse. Herunder fødevarevirksomheder, som er blevet bedt om at sikre den forsatte produktion af fødevarer til den danske befolkning i den kommende periode. I Arla Foods fortsætter vi med at sikre vores samlede produktion samtidig med, at vi bakker op om de danske myndigheders arbejde med at mindske spredningen af COVID-19.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi arbejder på at sikre at vores samlede produktion fortsætter uændret, fra mælkeafhentning hos Arlas landmænd til levering til kunder og forbrugere, lyder det fra Arla, der videre skriver:

Vores medarbejderes ve og vel på alle vores arbejdspladser på tværs af markeder er fortsat en af vores vigtigste prioriteter. Vi har allerede meget høje hygiejne- og sikkerhedsstandarder på vores arbejdspladser, og vi gør alt hvad vi kan for at sikre et fortsat sikkert arbejdsmiljø i Arla Foods ved at følge vejledninger og forholdsregler fra sundhedsmyndighederne.