Ansættelsen af de knap 10 nye medarbejdere i Hillerød, Holbæk, Ringsted og Nørre Alslev, sker både som et led i at fremtidssikre virksomheden i forhold til kompetenceopbygning, men også grundet en stødt stigende vækst i tilgangen af nye kunder, skriver Agrovi i en pressemeddelelse.

- På baggrund af, at vi udvidede med to nye kontorer i 2017, har vi oplevet en øget kundetilgang i vores nye områder. Der er ingen tvivl om, at vi her har ramt et behov i markedet, som kunderne har taget godt til sig. For at sikre den bedste service, har vi derfor arbejdet kontinuerligt på at få de rette kompetencer i hus til at servicere alle vores kunder i alle vores lokalområder. Det er lykkedes over al forventning, så vi ser frem til 2020 med store forventninger, siger Niels Peter Ravnsborg, direktør i Agrovi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Særligt specialiserede medarbejdere med erfaring inden for landbrugsområdet har været en udfordring, men her blev Niels Peter Ravnsborg positivt overrasket i sidste uge, fortæller han.

- På under en uge har vi fået flere henvendelser fra dygtige, kompetente mennesker med solid erfaring i de specialiserede regnskabssystemer, som vi bruger, der gerne ville arbejde for Agrovi. Det kan ellers være svært at finde så specialiserede medarbejdere, men pludselig kom der lige nogle stykker på stribe - og vi har ansat hele flokken, siger Niels Peter Ravnsborg, der aldrig siger nej til en uforpligtende samtale med dygtige folk.