Abonnementsartikel

Stenderup A/S udvider deres netværk og indgår ny forhandleraftale med Vester's Maskinservice omkring Gehl minilæssere.

Vester's Maskinservice har base ved Viborg og har mange års erfaring indenfor salg- og service af entreprenørmaskiner, skriver Vester's Maskinservice i en pressemeddelelse. Virksomheden er startet og ejet af Dennis og Gert Vester, som er begejstret for det nye samarbejde med Stenderup A/S og uddyber Vester's ekspertise:

- Vi har forståelse for, at god service, hurtig respons og høj kvalitet er vigtigt for vores kunder, uanset om det er minilæsseren på et landbrug eller den store gravemaskine på byggepladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos Stenderup A/S er de rigtig glade for at udvide forhandlernetværket, hvor adm. direktør Troels Stausholm Jensen udtaler:

- Vi er utroligt glade for at byde Vester's Maskinservice velkommen i vores Gehl forhandlernetværk. Deres erfaring indenfor salg og service af entreprenørmaskiner i hele landet passer perfekt ind i vores portefølje af forhandlere i Gehl-familien.

Gehl maskinerne er amerikanskproducerede og har 100% differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er lettilgængelige for service, der benyttes kvalitetskomponenter, samt udstyret med Yalmar motor og Sauer Danfoss hydraulik.