Tistrup-Bounum er beliggende i Ølgod i Vestjylland og medejer Henning K. Laursen er begejstret for det nye samarbejde med Stenderup A/S:

- Vi har længe kigget efter en kvalitetsmaskine, som passer ind i vores produktsortiment. Samarbejdet med Stenderup A/S og Gehl betyder vi kan tilbyde hurtig levering af kvalitetsmaskiner og reservedele tæt på vores lokalområde, skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hos Stenderup A/S er de også rigtig glade for at udvide forhandlernetværket, hvor adm. direktør Troels Stausholm Jensen udtaler:

- Vi er utroligt glade for at byde Tistrup-Bounum A/S velkommen i Gehl familien. Vi har været på udkig efter en professionel samarbejdspartner i Vestjylland og der er ingen tvivl om, at Tistrup-Bounum A/S er kompetente indenfor salg af landbrugs-entreprenør maskiner, og derfor vil passe perfekt ind i Gehl-familien.

Gehl maskinerne er amerikanskproducerede og har 100 procent differentialspærre på begge aksler. Maskinerne er lettilgængelige for service, der benyttes kvalitetskomponenter såsom Yanmar motorer og Sauer Danfoss hydraulik.