Producenten af bindegarn og net til pressere har samlet alt viden og ekspertise i en app, som man altid har tilgang til.

Sverige: Den amerikanske producent af blandt andet bindegarn og net til pressere, Tama, har udviklet en hjælpende hånd til chauffører, serviceteknikere og andre, som til dagligt har at gøre med pressere.

- Det kan være alle spørgsmål lige fra type af net og garn til de enkelte opgavere og pressere, til tips og tricks til garnføring, knudebinding samt servicering af pressere forud for sæsonen, fortæller Niels Erik Hansen, produktchef hos Tama Scandinavia.

Samlet erfaringerne

- Formålet med app'en er at kunne afhjælpe mange af de sprøgsmål og tvivl, som kan opstå ved klaring og indkøb af garn og net, fortæller Niels Erik Hansen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Desuden er der også en fejlmeldning del i app'en, som kommer med løsningsforslag til, hvad der kan være galt hvis knuder ikke bindes rigtigt, eller nettet ikke sidder rigtigt på ballen. Vi har kort sat skrevet alle vores erfaringer ned og viser det i app'en. Forhåbentligt til glæde for rigtig mange brugere, fortæller den danske produktchef, som dog fortæller, at app'en indtil videre kun findes på engelsk.

- Der er en oversættelse igang, og app'en vil snart være tilgængelig på dansk, fortæller Niels Erik Hansen, som i disse dage står på Borgeby Fältdagar 2019.