NutriFair oplyser i en pressemeddelelse, at der er solgt 70 procent af standpladsen til næste års messe. En af dem, der har booket, er MSD Animal Health, som deltager på messen for at være synlig blandt kunder og interessenter. De har efter deltagelsen i januar løbet stærkt, for at komme ud til de 45 nye aftaler, de tog med sig hjem fra messen.

- Vi har haft en kalender, der i fire måneder har været fyldt med aftaler. Så vi er trukket i arbejdstøjet, fortæller Anette Rasmussen, marketingmanager hos MSD Animal Health om tiden efter virksomhedens deltagelse på NutriFair i januar 2019.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MSD Animal Health havde to nye produkter med på fagmessen. De viste deres forbedrede nålefri vaccinationsudstyr, Idal Mono og en Idal Twin til vaccination af smågrise. Og de to nyheder var blandt andet med til at gøre deltagelsen til en succes for medicinalvirksomheden i januar.

- Vi fik 45 aftaler med producenter, der ønskede at prøve vores produkter. Vi havde ikke forventet at få mere en 10 aftaler, men vi har også været med i mange år og er et genkendeligt mærke på NutriFair. Vi kan mærke, at vores deltagelse på messen giver mere og mere for hvert år, vi er afsted, fortæller Anette Rasmussen.

Næste års NutriFair-messe, der afholdes den 15-16. januar 2020 i Fredericia, har allerede fået god medvind på vejen. Allerede nu, otte måneder før afholdelsen, er 70 procent af den planlagte standplads solgt, svarende til godt 200 stande. Det glæder projektleder for NutriFair, Jørgen Kronborg.

- Det betyder meget for os, at der er så stor tilslutning til vores faglige messe. Mange af de allerede solgte stande er genbestillinger, men vi ser også nye virksomheder, der allerede har booket en stand. Det er jo vigtigt for os, at vi kan være med til at give besøgende bred vifte af inspiration og viden, samtidig med, at vi bevarer den høje faglige fokus på messen, så både besøgende og udstillere får noget ud af at være til stede på NutriFair, siger Jørgen Kronborg.

Der var i år 250 stande på Nutrifair, som besøgende kunne bevæge sig rundt imellem. Med allerede 200 stande booket, tegner NutriFair 2020 til at slå standantallet fra i år, da der også vil være et nyt jagtområde, og et fortsat højt fokus på biogasMessen udover det store fokus på alt inden for animalsk produktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomhed deltager for at være synlig blandt kunder

MSD Animal Health er selvfølgelig også til stede ved næste års NutriFair, hvor virksomheden forventer at introducere flere spændende nyheder for de besøgende på messen.

I januar deltog MSD Animal Health med 10 mennesker og en stor stand med Virtual Reality samt en kaffebar for de interesserede. Det er en del af virksomhedens kommunikation at være synlig på NutriFair, skriver messen i en pressemeddelelse.

- Vi startede med at deltage for at prøve det af og se, hvad vi fik med af værdi. Men nu er det en fast del af vores kommunikation at være synlig overfor vores kunder og interesserenter på NutriFair. Kunderne kender vores produkter, men de er ikke nødvendigvis bekendte med MSD Animal Health, derfor er det godt, at vi kan møde vores kunder og få en snak, samt skabt en mulighed for at knytte en tættere kontakt ved at møde dem på messen, siger Anette Rasmussen og forsætter:

- Det er en overskuelig messe, hvor man kan nå rundt og se det hele på én dag. Dagene efter kan man vende tilbage til det, man blev fanget af første dag. Og så koster det ikke noget at komme ind på messen for deltagerne, som er der på grund af den høje faglighed indenfor produktionen i stalden og alt, der foregår i stalden. Vi kan mærke, at vi får besøg af de rigtige fagmennesker.