Lyt til artiklen:

Det er ikke for sent at bygge om til løsgående søer med tilskud

00:00
Hastighed: ???x
02:19

Entreprenørselskabet Gråkjær har netop nu gang i flere typer byggerier, herunder udvidelse af drægtigheds-, klima- og slagtegrisestalde, samt farestier til løsgående diegivende søer. Sidstnævnte opføres for tiden med tilskud, og byggerierne har en deadline for færdiggørelse den 10. januar 2025.

Derfor er det ifølge markedschef for Landbrug hos Gråkjær, Nikolaj Langelund Roushmann, vigtigt at sætte gang i processen nu, hvis ikke man skal risikere at miste sit tilskud, det skriver totalentreprenøren i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplever varierende sagsbehandlingstider hos myndighederne. Det er ikke for sent at udnytte, med det er vigtigt at komme i gang nu og få igangsat processen, hvis man ønsker at udnytte sit tilskud. Desuden er prisen på byggematerialer faldet til et mere normalt niveau, hvilket yderligere stimulerer aktiviteten, siger Nikolaj Langelund Roushmann

Gråkjær er blandt andet specialiseret i landbrugsbyggerier, og har 50 år i branchen og aflevering af mere end 4.000 byggeprojekter indenfor erhverv og landbrug.

Miljøcenter er specialister i miljøkrav

Udover at tilbyde nøglefærdige byggerier eller råhuse tilpasset den enkelte kundes behov og produktionsønsker, har Gråkjær også sit eget miljøcenter. Miljøcenteret er opdateret med de seneste miljøkrav og miljøteknologier samt udvidelsesmulighederne, der kan være på den enkelte bedrift.

- Vores ekspertise er forankret i praktisk erfaring, kompetence og viden, hvilket gør os i stand til at hjælpe kunden med at realisere deres byggedrømme, siger Nikolaj Langelund Roushmann, som sammen med sine kolleger ser frem til at få en snak om byggeri og miljø på årets Nutrifair-messe den 17. og 18. januar.

På messen vil Gråjær blandt andet have fokus på farestier til løsgående diegivende søer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvis du ønsker at få en snak om byggeri og miljø, har du mulighed for at møde Gråkjær på Nutrifair den 17. og 18. januar 2024.