Abonnementsartikel

Børn i Grindstedområdet kan smage på livet som landmand på Grindsted Landbrugsskole i sommerferien.

På Grindsted Landbrugsskole inviterer man alle mellem 12-16 år til at deltage på den fedeste sommerferie, da skolen slår stalddørene op til SommerCamp 2019. Her kan man smage på livet som landmand, skriver Grindsted Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

- Vi ved, at rigtig mange børn og unge her i Grindstedområdet er vilde med landbrug og natur, derfor vil vi gerne invitere dem med på landbrugs-camp, hvor vi leger, lærer og lever som en landmand i fire dage i skolernes sommerferie, fortæller Anne Olesen, lærer på Grindsted Landbrugsskole.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De fire dage bliver fyldt ud med alt det, som børn og unge med landbrugsinteresse elsker. Deltagerne skal lære at passe dyr, de skal køre traktor samt klargøre dem og arbejde i landbrugsskolens værksteder.

- Der er undervisning fra morgen til aften alle dage, hvor vi lærere og nogle af eleverne fra landbrugsskolen vil give deltagerne et godt indblik i, hvordan livet på en landbrugsskole foregår, forklarer Anne Olesen.

Cowboys og cowgirls

Der er også indlagt et besøg på et landbrug, så deltagerne kan se en rigtig kostald, og så skal der selvfølgelig køres traktor. På SommerCampen bliver der nemlig arrangeret både ringridning med havetraktor eller cykel.

På programmet er der også andre aktiviteter end de landbrugsrelaterede, blandt andet en Cowboy-dag, hvor der laves bålfest og afvikles Landmands OL med hesteskokast og lassokast.

- Et af målene med vores SommerCamp er at give deltagerne et stærkt fællesskab og forhåbentlig venner for livet. Derfor skal vi udfordre hinanden med blandt andet bubbleball, lasergame, Sumo stafet og så slutter vi campen af med en mønstringskonkurrence, hvor deltagerne skal trække et dyr som ved et rigtigt dyrskue, siger Anne Olesen. Til den afsluttende mønstringskonkurrence er forældrene inviteret med.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SommerCampen afholdes i uge 31 på Grindsted Landbrugsskole. Tilmelding skal ske direkte til skolen inden 25. juni.