Lyt til artiklen:

Rambody får treakslet storebror til Agritechnica

00:00
Hastighed: ???x
02:12

Krampe har besluttet at afskubbervognen Rambody 750, der blev lanceret i 2022, skal have en storebror i forbindelse med Agritechnica 2023. Storebror Rambody 900 får tre aksler og et rumindhold på op til 56 kubikmeter, skriver Krampe i en pressemeddelelse.

Vognens store rumindhold opnås blandt andet gennem en større vognkasse og en nyudviklet 3,3 kubikmeter volumenbagklap til Rambody serien, som også kan leveres til Rambody 750.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vognen tømmer vognkassen via en robust afskubber med et stort integreret vindue, der sikrer, at chaufføren har frit udsyn til vognkassen. Et centralt, langsgående profilrør udformet som en pil beskytter de hydrauliske cylindre, der udfører aflæsningen. Her arbejder fem hydrauliske cylindre og sikrer stabil fremdrift og hurtig tømning af vognkassen hver gang, skriver Krampe.

rich-media-2
Rambody har stor gennemsigtig front, så man kan har godt udsyn i kassen. Pressefoto: Krampe.

Vognen er opbygget med et stærkt chassis, Krampes velkendte luftaffjedring og styrende BPW-aksler med overliggende bremsecylindre. Det skal være med til at sikre høj kørekomfort og maksimal frihøjde på vognen, der er EU-typegodkendt.

Desuden vil der på Agritechnica også blive præsenteret en Isobus løsning til Rambody-serien, så brugervenligheden er også i top.

Kenneth Brønner, der er ansvarlig for salget af Krampe i blandt andet Danmark, tror, at de danske maskinstationer og større kvægbrug vil tage godt imod den nye Krampe Rambody 900.

- Introduktionen af Krampe Rambody 750 gik over al forventning. Vi har allerede leveret en del i Danmark og har endnu flere i ordre til 2024. Med den nye model kan vores forhandlere matche flere kunders behov, så den vil uden tvivl også blive en succes, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De første enheder i pilotserien af Rambody 900 Tridem vil blive leveret fra foråret 2024.

rich-media-4
Pressefoto: Krampe.