I forbindelse med flytning af hovedaktiviteten fra Stadil til Ulfborg bliver Stadil Smede- og Maskinforretning Kverneland-forhandler.

Claas-forhandleren Stail Smede og Maskinforretning bliver Kverneland-forhandler, når forretningen flytter fra Stadil til Ulfborg.

De fire indehavere, Børge Schmidt, Jan Graversgaard, Michael Aarup og Anders Graversgaard er glade for at kunne tilbyde et bredt program af kvalitetsredskaber fra Kverneland, sammen med det øvrige produktprogram.

- Vores kunder efterspørger løsninger i det professionelle segment, og med Kverneland får vi mulighed for at tilbyde dette, og vi er sikre på, at vi sammen med Kverneland kan løfte opgaven til alles tilfredshed, siger Børge Schmidt.

Nye lokaler i Ulfborg

- Vi ser frem til at flytte til nye lokaler i Ulfborg. Der får vi bedre mulighed for at udstille vores produktprogram, og værkstedet får et stort løft. Vi vil ikke ændre vores måde at drive forretning på, det er blot indpakningen, der bliver lidt pænere, siger de fire.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Flytningen kommer til at foregå stille og roligt, og vi planlægger ikke at lukke ned i Stadil, men hovedaktiviteten bliver i Ulfborg.

Kverneland ser Stadil Smede- og Maskinforretning som en stærk partner i fremtiden

- Stadil Smede- og Maskinforretning har været igennem et generationsskifte, så de er godt rustet til fremtiden. Med de produkter, de nu har fået sammensat, og de mennesker, der står bag, ser vi gode muligheder for et godt og langvarigt samarbejde med forretningen. Vi er stolte af, at Stadil valgte os, siger Claus Sommer, Kverneland salgsansvarlig for området.