Abonnementsartikel

Den nye 140-serie mejetærsker fra Case IH var let at køre og vedligeholde før, men nu er den blevet endnu lettere - tilmed er rengøring af maskinen blevet hurtigere.

Solen skinner fra en skyfri himmel, mens den røde mejetærsker æder sig igennem endnu et ni meter bredt skår i rapsen. PowerGear er taget til Fyn, hvor vi høster raps med den sidste nye høstteknologi fra Case IH: X-Flow.

Det er Axial Flow 140-serien, som har fået X-Flow som nyt efternavn. Det hentyder til en ny selvoprettende soldkasse - men faktisk er der kommet mange flere opdateringer på maskinen end det. I denne udgave af PowerGear afprøver vi topmodellen i den nye 140-serie: 7140 med 449 hestekræfter, 5,5 kvardartmeter soldareal under vindkontrol samt en rotor på 762 millimeter i diameter og 2,7 meter lang.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.