Abonnementsartikel

Case IH opfrdrer til at man udfordrer høstens demo-mejetærsker og demo-pilot på kapacitet, renvare og spild.

I høsten 2019 kører Case IH Danmark rundt med en Axial Flow 8250 mejetærskere som demonstrationsmaskine i hele landet.

I den forbindelse opfodrer Case IH til, at man mødes til en dyst i marken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For rigtig at bevise hvad den nye Axial-Flow 8250 og optimerings-systemet AFS Harvest Command kan i marken, vil vi gerne udfordre alle friske piloter der ude til en lille dyst, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, Marketing Manager Case IH, Nordic & Baltic.

Dysten hedder Axial-Flow Challenge og kører lige nu på Case IH's danske Facebook-side, hvor man kan se mere om Axial-Flow Challenge og tilmelde sig selv og sin maskine samt følge med igennem høsten.

Case IH fortæller, at Axial-Flow Challenge kommer til at blive en rimelig simpel og fair dyst, hvor der måles og vurderes på tre ting: spild, kernekvalitet og kapacitet, og den bedste ud af de tre parameter vinder dysten.

- Vi glæder os til at komme ud i marken og dyste med en masse friske piloter. Om vi vinder alle steder kan vi jo ikke være sikre på, og det er jo også det, som skulle gøre det spændende for dem der tilmelder sig - at det er muligt at slå Case IH, forklarer Morten Jørgensen.

Se den i PowerGear

Se AFS Harvest Command i PowerGear-testen fra sidste år, hvor testpilot, Helge Plougmann Nielsen, testkørste en Axial Flow 9250 med systemet monteret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

KLIK HER for at se eller gense testen.