Abonnementsartikel

Med en ny og støjsvag kabine, hvor indstillingen af mejetærskeren foregår på en touchskærm forrest på armlænet, har Case IH givet de tre modeller i den 'lille' Axial-Flow 130 serie et gevaldigt løft.

Fra det røde lædersæde har jeg et godt udsyn til skærebordet, og efter at jeg har vænnet mig til betjeningen og omgivelserne i Case Axial-Flow 6130, oplever jeg en overvældende ro og stilhed. Roen skyldes ikke mindst det velkendte Axial-Flow tærskeprincippet med en enkelt langsgående rotor. Det betyder, at der ikke arbejde en støjende tærskecylinder lige under førerkabinen, og at der ikke er halmrystere, som får hele maskinen til at sitre.

Stilheden skyldes en kombination af den nye kabine og at mejetærskeren er monteret med et sejlskærebord, der stort set er lydløst og fri for viberationer.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.