Case IH har i dag skudt gang i den store danmarksturné, hvor Case IH Danmark i samarbejde med de lokale Case IH-forhandlere viser stort set hele produktprogrammet frem med arbejdende traktorer i marken samt flere udstillede traktorer, teleskoplæssere, pressere og mejetærskere i røde Case IH-farver.

Premiere på ny traktormodel

- Den helt store nyhed på demo-turen er den nye Maxxum-serie, fortæller Kristian Refnov, marketingschef hos Case IH Danmark, mens han står foran den nye Maxxum 145 CVX.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi tror på, at segmentet med traktorer på fire cylindre er et område, vi skal have mere fokus på fremadrettet, da traktorerne i denne størrelse kan løse mange opgaver på moderne landbrug, fortæller Kristian Refnov.

Den nye serie strækker sig på fire cylindre fra 115 op til 145 nomielle hestekræfter, og med boost, kommer topmodellen op på knap 170 hestekræfter.

- Der er også en enkelt Maxxum-model på seks cylindre, som yder 150 nomielle hestekræfter, fortæller Kristian Refnov og påpeger, at netop topmodellen inden for de firecylindrede modeller på 145 nomielle hestekræfter er et ægte guldæg i serie:

- Traktoren kan faktisk få næsten samme høje udstyrsniveau som Puma- og Optum-traktorer, og derfor får man faktisk meget traktor i den fire cylindrede model, som jo alligevel yder op til 170 hestekræfter, når boosten slår til.

Serien kan udstyres med trinløs transmission, som Case IH kalder for CVX. Netop topmodellen, som er med på turen, er også udstyret med CVX-transmissionen og har et højt udstyrsniveau med elektriske fjernudtag, LS-pumpe og meget mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Åben for alle

Demo-turen starter i dag i Aars og fortsætter derefter til Tørring mandag den 3. oktober. Onsdag den 5. oktober er karavanen i Ringsted, og turen afsluttes på Lolland fredag 14. oktober. Arrangmenterne er åbent for alle interesserede fra kl 13 til 16.

På demo-turen vises der både Puma, Optum og Magnum, som også vil køre i marken.

.- Vi vil gerne møde landmændene i øjnhøjde, og derfor kan de interesserede komme med ud i marken og selv få en tur i de nye modeller, fortæller Kristian Refnov.

Ny kombi-presser

Foruden den nye Maxxum er der også en danmarkspremiere, idet den nye RB 545 Silage Pack kombipresser vises. Den er en ny fastkammer-rundballepresser med integeret wrapper.

- Modellen afløser RB 544 med flere nyheder, fortæller Niels Petersen, høstspecalist hos Case IH.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Pick-uppen er blevet bredere og er nu 2,3 meter bred. Der er kommet et dropfloor ved snitteren, hvilket betyder, at gulvet kan åbnes og en eventuel forstoppelse kan fjernes fra presseren.

- Hjulene er også vokset til 560/42 R 22,5. De sidder på for- og bagaksel af boogie-hjulophænget. Desuden er der blevet bedre plads til ekstra folieruller på begge sider af presseren, fremhæver Niels Petersen.

Produktspecalisten fortæller også, at wrapperen er gearet op, og dermed kører 38 omgange i forhold til den tidligere, som kørte 33 omgange pr. balle.

- Presseren kan desuden binde med folie fremfor net, hvilket betyder, at vi kan nøjes med seks lag plastik på wrapballerne, fortæller Niels Petersen.

Han fremhæver også, at fastkammer-presseren er udstyret med 18 ruller, hvoraf ingen har lejer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Systemet betyder, at der virkelig er tale om en ægte græspresser, som er bygget til ekstra vådt og tungt græs.