Som base for aktiviteterne i importselskabet Norwegian Agro Machinery AS, der er et datterselskab i Danish Agro koncernen, etableres der nu et hovedkontor for alle nationale aktiviteter ved Gardermoen.

CEO i Norwegian Agro Machinery, Jens Skifter, siger følgende om det nye hovedsæde:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Indenfor den kommende uge er vi på plads i de nye faciliteter, og vi koordinerer i disse dage en lang række aktiviteter, så vi er klar til at overtage Claas importen fra 1. oktober 2016,

Jens Skifter, CEO Norwegian Agro Machinery

- Vi er lige nu i gang med etableringen på Næringsparkvegen 4, 2060 Gardermoen, som vil blive vores base for alle Importaktiviteter, produkt-management, marketing, service og reservedels-support til vores forhandlernet. Indenfor den kommende uge er vi på plads i de nye faciliteter, og vi koordinerer i disse dage en lang række aktiviteter, så vi er klar til at overtage Claas importen fra 1. oktober 2016, siger han.

Norwegian Agro Machinerys forhandlernetværk er ved at være på plads og selskabet vil løbende kommunikere til de norske landmand og Claas-kunder om, hvor man vil kunne købe og får Premium Claas Service i Norge.

Den 1. September overtog Norwegian Agro Machinery AS det norske selskab Lena Maskin AS. Selskabet, der tidligere har forhandlet Claas, vil via sine 5 afdelinger være klar til professionel salgsrådgivning, service og forsyning med reservedele til såvel eksisterende kunder samt alle Claas kunder i sine distrikter. Senere planlægges det at udvide Lena Maskin med flere afdelinger blandt andet i distrikterne omkring Romerike, Kløfta, Jessheim, hvor mange Claas maskiner opererer. Alle medarbejdere i Lena Maskin AS fortsætter og der bliver søgt flere medarbejdere til blandt andet salg og service til et antal afdelinger. I tillæg bliver Trøndelag Traktor udviklet til at være Claas Kompetens Center i Nord-Trøndelag, også her er der allerede kompetente medarbejdere med lang Claas erfaring på plads.

Allerede nu kan Jens Skifter afsløre, at de første maskiner disse dage ruller ind i Norge og at Norwegian Agro Machinery AS vil være synlige i markedet med mange flere nyheder de næste uger.