ØkologiRådgivning Danmark (ØRD) tilbyder lige nu både individuel og grupperådgivning. Grupperådgivningen er helt gratis, mens individuel rådgivning tilbydes til halv pris.

- Godt begyndt er halvt fuldendt, plejer man at sige, og det gælder i høj grad her, hvor landmænd skal omstille produktionen og ændre praksis på så mange områder. Vi vil lægge os i selen, så nye økologer får en positiv oplevelse af økologien, understreger direktør Ole Bloch Engellyst, ØkologiRådgivning Danmark, og uddyber:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det handler helt konkret om at undgå fejl og overtrædelser, men også om at få den økologiske faglighed med fra starten og en god økonomi allerede i omlægningsperioden.

Ole Bloch Engellyst, direktør Økologirådgivning Danmark

- Det handler helt konkret om at undgå fejl og overtrædelser, men også om at få den økologiske faglighed med fra starten og en god økonomi allerede i omlægningsperioden. Endelig er det vigtigt at blive del af et fagligt netværk med andre i samme situation. Vores rådgivningstilbud arbejder på alle disse fronter.

Tilmeld dig nu

ØkologiRådgivning Danmark er med 21 fuldtidsrådgivere landets største rådgivningsvirksomhed på økologi.

Vil man benytte tilbuddet, skal man ikke vente for længe med at tilmelde sig. Der er en pose penge fra Promilleafgiftsfonden til formålet, og de vil blive brugt efter først til mølle-princippet.

Ønsker man at deltage i den gratis grupperådgivning, vil ØRD så vidt muligt sammensætte grupperne efter produktionsgren, og der udbydes grupper for såvel deltidslandmænd som fuldtids produktionslandmænd.

Artiklen fortsætter efter annoncen

ØkologiRådgivning Danmark er landets største økologiske rådgivningsvirksomhed med 16 planteavlskonsulenter og seks kvægbrugskonsulenter. Selskabet er ejet af Økologisk Landsforening og Jysk Landbrugsrådgivning i fællesskab og blev etableret 1. januar 2016.