Abonnementsartikel

Den første Iseki TLE 3400 Economy er landet i Danmark, og med 39 hestekræfter, PTO og 26 l/min hydraulikpumpe henvender den sig til det mindre segment.

Iseki TLE 3400 Economy er navnet på en ny kompakt-traktor fra Iseki. Traktoren har både PTO og en 26 liters hydraulikpumpe, samt en lift der løfter 1.000 kg. Effekten leveres fra en tre cylindret Iseki motor med turbo, og når op på 39 hestekræfter. På sigt vil traktoren kunne leveres med en kabine. På nuværende tidspunkt leveres traktoren dog kun med sikkerhedsbøjle.

Transmissionen er hydrostatisk, og skiftet mellem frem og bak foregår med en vippepedal.

Martin Hansen, der er produktchef hos den danske importør HCP Nordic, tror på, at den nye model giver gode salgsmuligheder til brancher og anvendelser, hvor Iseki hidtil har haft svært ved at begå sig på grund af prisen.

- Vores nordiske udstyrsniveau for Iseki med luksuriøse kabiner, masser af hydraulik og så videre er tilpasset de virkeligt kræsne kunders behov, og derfor ikke egnede til priskampagner, men med den nye Iseki TLE kan vi slå vores konkurrenter på både pris og kvalitet i segmentet for enkle traktorer, så det er lovende.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce