27-årige Jonas Lundgren Bach Korsgaard bliver 1. juli ny afdelingsleder på Morsø Landbrugsskole. Jonas er den første af sin slags, der tiltræder en sådan stilling umiddelbart efter sin dimission.

Jonas dimitterer som jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion fra Erhvervsakademi Aarhus torsdag den 23. juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har altid gerne villet være leder, så jeg er virkelig glad. Det er en drømmestilling,

Jonas Lundgren Bach Korsgaard, nyuddannet og chef for Morsø Landbrugsskole

Drømmestilling

Jonas er den første dimittend fra Erhvervsakademi Aarhus, der blot en uge efter sin dimission, bliver chef for en landbrugsskole.

- Jeg er jo ikke så gammel, så det er en ret fantastisk mulighed for at prøve kræfter med ledelsesfaget. Jeg har altid gerne villet være leder, så jeg er virkelig glad. Det er en drømmestilling, siger Jonas, der har taget landmandsuddannelsen samme sted, han nu bliver chef for.

Chef for 20 medarbejdere og 100 elever Jonas får ledelsesansvar for ca. 20 medarbejdere og en skole med 100 landmands- og dyrepasserelever. Vel noget af en mundfuld for en 27-årig?

- Jeg føler mig godt rustet til opgaven. På studiet har jeg haft flere ledelses- og metodefag og jeg får gode sparringspartnere i lederkollegaer og direktøren for EUC Nordvest, så jeg føler mig helt tryg, siger Jonas, der er vokset op på et landbrug ti kilometer udenfor Thisted og har en far, der er selvstændig landmand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også Morsø Landbrugsskole er trygge ved valget af Jonas. I en pressemeddelelse skriver skolen, at de har sikret sig en leder med god økonomisk indsigt, som qua sin faglighed kan fastholde og forbedre skolens landbrugsfaglige profil.