Abonnementsartikel

De nye LED-lygter giver mere lys end forgængerne, du kan se de nye lygter på Agritechnica.

Hvis man besøger Agritechnica i Hannover, kan det godt være, at man skal huske sine solbriller.

Sparex vil nemlig være til stede på messen, og med sig tager de den nyeste generation af virksomhedens populære LED-arbejdslygter.

- I efteråret 2013 lancerede vi vores første LED-lygter, og nu er vi klar med en ny generation. De nye lygter giver endnu mere lys end de første, siger Michael Pavar fra Sparex.

Den nye generation af lygter har støjreduktion og lampen er en såkaldt Cree LED-lampe.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vores lamper kan monteres på alle traktorer, og vi har fået fremstillet et beslag, så de kan monteres på indstigningsgelænderet, siger Michael Pavar.

Om den nye generation af lygter bliver lige så populære som sin forgænger, det må tiden vise.

- Det bliver svært at følge op på succesen fra første generation, der et af vores bedst sælgende produkter, forklarer Michael Pavar.

Blandt de andre nyheder som Sparex medbringer til Agritechnica vil også være en ny serie af værktøj målrettet landbruget. Det nye værktøj går under navnet Mitools.

- Vi har indgået en eksklusiv distributionsaftale med Mitools, der er værktøj målrettet til landbruget. Der er tale om værktøj, der er mere holdbart, og som er beregnet til at blive brugt meget. Vi tager det hele med på Agritechnica, så der vil man kunne se det fulde udvalg, siger Michael Pavar.