Abonnementsartikel

Holmsland Maskinforretning A/S har været på storindkøb: 11 nye Valtra T213V-traktorer står klar til kunderne.

- Det var vel lidt en pludselig indskydelse - lidt efterårskuller. Der skulle ske noget, og hvis man ikke satser, så vinder man jo aldrig.

Sådan siger indehaver af Holmsland Maskinforretning A/S, Arne Nielsen, som sit seneste indkøb af de 11 Valtra T-modeller. Maskinerne er indkøbt hos den danske Valtra-importør, Lantmännen Maskin DK A/S, og blev leveret til Holmsland Maskinforretning ved Ringkøbing i løbet af mandag, tirsdag og onsdag i denne uge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arne Nielsen fortæller, at de 11 identiske maskiner byder på en sekscylindret motor med 225 hestekræfter, luftaffjedret foraksel, frontlift, luftaffjedret kabine, LS-styring og 8.500 kg. lift.

- De er også forberedt til GPS, og har en masse andet lækkert udstyr, siger Arne Nielsen.

Til mange kunder

På spørgsmålet om, hvordan man som maskinforretning tør foretage sådan en investering i disse tider, forklarer Arne Nielsen, at han slet ikke er bekymret.

- Det er en traktor, der har en størrelse som vil kunne bruges mange steder, så der er mange kunder til den. Og så er der meget udstyr i dem. Jeg tror det er en traktor, vi nemt kan afsætte, siger Arne Nielsen.

Stor interesse

Holmsland Maskinforretning slog nyheden op deres Facebookside i dag, torsdag, og allerede efter et par timer var det opslag nået ud til knap 2.000 brugere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Siden de første maskiner blev leveret mandag har der allerede været otte-ni henvendelser, og jeg er sikker på at nogle af dem nok skal blive til noget, siger Arne Nielsen, der er rigtig godt tilfreds med den store investering:

- Et køb som det her kommer jo vores kunder til gode, slutter Arne Nielsen.