Abonnementsartikel

Tilmeldingerne er strømme ind til Plantekongres 2015, og det er især sessionerne om målrettet regulering, der er stor interesse for.

Plantekongres 2015 byder på 88 sessioner og 154 indlægsholdere, og interessen fra landmænd, rådgivere, forskere, firmakonsulenter og studerende har i år været stor, og fire sessioner er allerede lukket for tilmeldinger.

Hvad hitter

Interessen har især været stor for de sessioner, der handler om målrettet regulering. Desuden er der stor interesse for bl.a. Vækstregulering, svampebekæmpelse og høst af vinterraps (session 47), Nyt om ukrudtsbekæmpelse (session 49), Nyt fra landsforsøgene med gødning (session 28) og Teknik til såning af kornafgrøder (session 10).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyt: Debatcafé

Torsdag den 15. januar er der premiere på et nyt koncept på kongressen. Debatcafé er konceptet blevet døbt, og det foregår i Koncertsalen, hvor der kan debatteres eller stilles spørgsmål til eksperter og folkevalgte i kaffe- og frokostpauser. Overskrifterne er: Jobdating, debattér med formændene og direktøren, spørg om planteværn, spørg om regler, spørg om naturpleje, så forsk dog i det!

Plantekongressen byder også på et udstillingsareal, hvor der er udstillinger fra Yara, Danish Agro, DLF-trifolium, NaturErhvervstyrelsen, Datalogisk A/S og Agro Business Park.

Tilmelding stadig mulig

Plantekongres 2015 er for alle som arbejder med planteproduktion, natur og miljø. Kongressen afholdes i Herning Kongrescenter den 14. - 15. januar, og der kan stadig tilmeldes ved at møde op på kongressen.

Få mere info på www.plantekongres.dk