Maskinbladet, Italien

På åbningsdagen for den italiske landbrugsudstilling EIMA international i Bologna, er vinderen af Tractor Of The Year 2015 kåret.

Ud af et felt på i alt syv traktorer, blev det Case IH Magnum 380 CVX, som løb med sejren og den prestigefyldte titel som Årets traktor anno 2015.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Case IH Magnum 380 CVX er topmodellen i Magnum-serien fra Case IH og med 430 hestekræfter er det én af de største traktorer på markedet med trinløs transmission.

Case IH Magnum er udstyret med den seneste 8,6 liters Cursor 9 motor fra Fiat Power Traintecnologies (FPT) og lever op til de nye Tier 4 Final krav med det partenteret Hi-eSCR, hvilket betyder, at motoren lever op til de nye krav uden brug af EGR-teknologi eller et dieselpartikelfilter.

Bedst design i grønt

Deutz-Fahr 9340 TTV fra den nye 9-serie løb med titlen Golden Tractor for the Design, som er den berømte designerpris, som gives til én af finalisterne til Tractor Of The Year. De sidste to år har SDF-gruppen, som blandt andet producere Same og Deutz-Fahr samt Lamborghini løbet med den titel, og det er heller ikke helt uden umage, da det er den berømte Italieniske deigner Giugiaro, som har designet Deutz-Fahr 9-serien, samt de to vinder fra 2014 og 2013.

Bedst specialist

New Holland T3.75F vandt prisen for "Best Of Specialized" foran de fem øvrige nominerede i den kategori.