Kandidaterne til den prestigefyldte titel "Tractor Of The Year" er netop startet, hvor vinderen af Tractor Of The Year 2017 findes til efteråret på Eima. Ialt er 18 nye traktorer med i konkurrencen, hvor de er delt ind i tre kategorier: 'Tractor Of The Year', 'Best Utility', 'Best Of Specialized'. Desuden kan alle 18 kandidater være med i kampen om det bedste design i kategorien: 'Best Design'.

Her på Maskinbladet undlader vi at koncenterer os om 'Best Of Specialized' da de sjældent kommer til Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tractor Of The Year

I hovedkategorien med prisen som 'Tractor Of The Year kæmper syv nye traktorer om prisen:

Zetor Forterra HD 140

Fednt 516 Vario S4

Steyr 4145 Profi CVT

Deutz-Fahr 6215

Artiklen fortsætter efter annoncen

Case IH Optum 300 CVX

Massey Ferguson 6718S

McCormick X8.680 VT-Drive

Flere af traktor-nyhederne er så nye, at vi ikke kender dem endnu. Det gælder eksempelvis den nye firecylindret 6700-serie fra Massey Ferguson, Den nye Steyr 4145, den nye 6-serie fra Deutz-Fahr og den nye 500-serie fra Fendt. Desuden er McCormick X8 endnu ikke blevet vist i arbejde.

Best Utility

I denne kategori skal kandidaterne overholde en række krav for at være med, blandt andet skal traktoren minium 70 hestekræfter og maksimalt fire cylindre samt en egenvægt på maksimalt 8,5 ton.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne kategori kæmper fire nye traktorer om prisen:

New Holland T5.120

Case IH Luxxum 120

Deutz-Fahr 5120

Massey Ferguson 5711

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne kategori er Case IHs nye serie Luxxum med, og denne serie kender vi heller ikke på nuværende tidspunkt. Serien præsenteres for pressen sidst i juli og afløser den nuværende Farmall U Pro-serie, som bygges i Østrig.