Abonnementsartikel

Ugens Billede er fundet i samarbejde med facebooksitet ”Landbrugs Billeder”.

Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet ’Landbrugsbilleder’ er gået ind i den niende måned, og den første vinder af 'Ugens billede' i september er fundet.

Denne gang er vinderen Rasmus Andersen, som har taget dette nostalgiske billede af denne ældre Claas Protector igang med vinterbyggen den 19. juli 2014 nær Tønder i Sønderjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rasmus Andersen fortæller, at det har været et spændende projekt at få maskinen gjort høstklar. Den blev købt for 10.000 kroner hos en skrothandler og Rasmus's to sønner på ni og 12 år hjalp med at gøre maskinen klar til høsten. På billedet kører Per Andersen og høster med den ældre tyske mejetærsker.

Klik desuden på linket HER og se mejetærskeren i aktion sammen med en anelse nyere Claas mejetærsker i CAT-farve.

Rasmus's billede går nu videre til konkurrencen om at vinde ’Månendens billede’, hvor der er en flot primære til fotografen.

Alle vindere af ’Månedens billede’ går videre i konkurrencen om ’Årets billede’, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november måned i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt alle opload på ’Landbrugsbilleder’ udvælges ’Ugens billede’ og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Syntes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.