Den store landbrugsbillede-foto-konkurrence fra Maskinbladet og Facebook-sitet Landbrugsbilleder er gået ind i den ottende måned, og den første vinder af 'Ugens billede' i august er fundet.

Denne gang er vinderen Jeppe Jensen, som er driftleders hos MB Landbrug nær Nibe i Nordjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeppe er selv pilot på bedriftens New Holland CR 9080 rotormejetærsker og har taget billedet den 23. juli, hvor høsten startede hos MB Landbrug. Jeppe fortæller, at MB Landbrug aldrig før har høstet hvede så tidligt på året, men på grund af ekstrem mangel på vand gik høsten i gang.

Der bliver høstet Hereford hvede på billedet som er pløjefrit etableret og udbyttet lå på 6,5 ton i snit på de 25 hektar, samt en vandprocent på 13,5.

Jeppes billede går nu videre til konkurrencen om titlen Månedens billede, hvor der er en flot præmie til fotografen.

Alle vindere af Månedens billede går videre i konkurrencen om Årets billede, hvor du igen stemmer din favorit videre. Vinderen offentliggøres på Agromek 2014 i november i Herning. Her ligger den helt store gevinst og venter på vinder-fotografen.

Du kan være med

Opload allerede i dag dit bud på vinderbilledet i konkurrencen på Facebook-sitet "Landbrugsbilleder", som du kan besøge ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt alle opload på Landbrugsbilleder udvælges Ugens billede, og hvis det er dit, så går du videre i konkurrencen.

På Maskinbladets facebooksite er der også billeder af landbrugets hverdag, hvis du ikke har været inde og trykke "Synes godt om" - så gør det allerede i dag. Klik her for at besøge os på Facebook.