Abonnementsartikel

13. april (gen)åbner Nordsjællands Maskinforretning, og det bliver stadig med Kvernelands produkter til små og store landbrug.

Når Ole Roed Jakobsen genåbner maskinforretning i nordsjællandske Skævinge den 13. april, bliver det også fortsat med maskiner fra Kverneland i udstillingen.

- Da jeg fik muligheden for at overtage Axel Kofoed Maskinforretning A/S, stod forhandling af Kvernelands produkter øverst på min ønskeliste. Det at Kverneland, selv i den vanskelige tid inden lukningen af Axel Kofoed Maskinforretning A/S, støttede deres gamle forhandler, falder fuldstændig i tråd med min grundfilosofi om at drive en seriøs og tillidsfuld forretning, siger Ole Roed Jakobsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Få og stærke leverandører

- Kverneland passer perfekt ind i min strategi om at samle forretningen omkring få men stærke leverandører og dermed holde fokus og opretholde en høj produktviden. Vi vil fremover også arbejde i det store segment af fritidslandmænd, hvor behovet måske ikke er den helt store plov, såmaskine eller rive, men hvor de vil gerne have Kvernelands velkendte kvalitet. De store landbrug har fortsat vores fokus. Vi tilbyder hele palletten - også de helt store, siger Ole Roed Jakobsen.

Der er åbent hus hos Nordsjællands Maskinforretning lørdag fra 9 til 16.