Da klædet på en af de hemmeligholdte traktorer på Sima 2013 faldt, stod der en ny McCormick X7 og funklede i det skarpe projektørlys. 

McCormick X7 består af tre firecylindrede og tre sekscylindrede modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Motorerne til de nye traktorer leveres af FPT (Fiat Powertrain Technologies). Effekten på de firecylindrede modeller ligger i intervallet 143–166 hestekræfter. De sekscylindrede får en motorydelse på 175–212 hestekræfter.

For at overholde Tier 4i-emissionskravet efterbehandles udstødningsgassen på alle modeller i en katalysator, hvor det tilsættes AdBlue.  

Motorerne er monteret i et chassis og indgår derfor ikke som en bærende del af traktoren.

Nyt overalt

X7 er stort set ny fra ende til anden, og blandt andet er modellen udstyret med en ny affjedret kabine, der kun har fire stolper og er 168 centimeter bred.

Den nye armlænskontrol er monteret med ergonomisk kørehåndtag, og forrest på armlænet sidder et af de største displays, der til dato er set i førerkabinen på en traktor.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Halvautomatisk transmission

Pro Drive-transmissionen, der leveres af ZF, har seks gear med fire powershift-trin i hvert gear.

Gearene kan skiftes med trykknapper på kørehåndtaget, men føreren kan også overlade gearskiftet til transmissionens Autoshift, der automatisk vælger det gear, som passer bedst til forholdene.