Grindsted-virksomheden Agrometer a/s har overtaget skruepressere fra SB Engineering i Aalestrup, og imødekommer dermed en stigende efterspørgsel. 

Købet af skruepresserne er en naturlig følge af Agrometers strategi om at være totalleverandør, forklarer virksomhedens to indehavere, Ivan Petersen og Peter G. Pedersen.

- Fra vore kunder i både landbrugs- og spildevandssektoren mærker vi en jævnt stigende efterspørgsel på levering af denne slags løsninger, og skruepresserne fra SB Engineering har i adskillige tests gennem de seneste år bevist, at de hører til blandt markedets bedste, siger eksportdirektør Peter G. Pedersen.

SB Engineerings grundlægger ønsker at trække sig tilbage, og har derfor solgt alle aktiverne til Agrometer.

- Produktionen af anlæggene vil fremover ske hos vores datterselskab i Rødding, Dansk Smede- & Maskinteknik, mens udvikling, salg og montage foregår i Grindsted. Det betyder at vi får mulighed for at skabe endnu tættere integration med vores nuværende produkter, og dermed står endnu stærkere som totalleverandør, fortæller administrerende direktør Ivan Petersen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Agrometer er specialiseret inden for vandingsanlæg samt og gylle- og spildevandshåndtering, og har slået sig op på at udvikle løsninger, der håndterer væsker med mindst mulig gene for omgivelserne.

Aftalen med SB Engineering indebærer, at Agrometer har overtaget samtlige bearbejdningscentre og -maskiner, varelager, dokumentation og kundekartotek. Virksomheden præsenterer sit nye produkt for første gang ved Agromek.