Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Få beregnet effekt af NS i din gylle

17. apr. 2023 | Indrykket af Active NS

Det kan være en god investering med additiver til gyllen, fordi investeringen kommer direkte retur i form af mere kvælstof i gylletanken

Del artiklen:

Med stor usikkerhed på gasmarkedet, produktionsstop hos kunstgødning producenter, priser på 18 kr. pr. kg N, og med udsigter til endnu højere priser på kvælstof i fremtiden, er der nu endnu mere grund til, at kigge hen imod optimeringer af gyllen i dine gyllebeholdere.

Gylleanalyser i Danmark og i udlandet viser, at Active NS er i stand til at binde op til 1-2 kg mere N pr. tons. Dette kan lade sig gøre, da tilsætning af Active NS medfører en dokumenteret lavere fordampning af kvælstof, som dermed besvares i gyllen – dertil mindskes lugten fra gyllen, som i sidste ende kan give gladere naboer til gyllevognene. 

Forhøjet niveau af kvælstof i gyllen

Tilsættes Active NS i stalden, vil der ifølge FCSI, kunne tjenes helt op til 25,16 kr. pr. tons gylle. Tilsættes Active NS derimod direkte i gylletanken, vil der kunne tjenes op til 4,46 kr. pr. tons gylle. Det er altså en god investering at tilsætte Active NS i gyllen, da pengene kommer direkte retur i form af mere kvælstof.

Vil du have udregnet hvor meget merværdi du kan få, ved at anvende Active NS i din gylle? Udfyld formularen på forsiden, eller kontakt os direkte på telefon.: 2175 7136.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter