Importøren af ATV'er fra Honda udbreder nu de traktor-indregistrerede udgaver til alle kundegrupper.

Tidligere har Honda kunnet levere indregistrerede ATV-køretøjer til erhverv inden for landbrug, skovbrug og gartneri. Men nu har importøren fået muligheden for at tilbyde en indregistreret ATV som traktor til alle kundegrupper både i det private, semi-professionelle og professionelle segment.

- Vi har ofte forespørgsler fra kunder med generelt behov for kørsel på offentlig vej. Det kan være kunder inden for have og park, og det kan være landinspektører, geologer, fritidslandmænd, stutterier og golfklubber.

- Tidligere har vi ikke kunnet hjælpe disse kundegrupper med en indregistreret ATV, men det kan vi nu, udtaler Morten Agerbæk, der er direktør for den danske Hondaimportør Vilh. Nellemann Handelsselskab A/S.

Afløser den lille traktor

Han uddyber:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi ser i stadig større og større grad ATV'en afløse den lille traktor, da flere og flere oplever fordelene ved denne type køretøj. Og i landbruget bliver enhederne ligeledes større og større, og dermed vokser behovet for alsidige maskiner.

- Det er for alvor gået op for folk, at en professionel ATV kan så meget mere end blot at rive gårdspladsen eller trække en trailer og vi ved, at fremtiden med ATV'en indregistreret som traktor vil betyde endnu større udbredelse, også blandt de semi-professionelle, vurderer Morten Agerbæk.

Honda ATV'er markedsføres under mærket RM4X4 og tilbydes i tre forskellige modeller og dækker dermed alle opgaver hvad enten man har brug for fast bagaksel, uafhængig affjedring, servostyring, elektrisk differentiale, elektrisk gearskift eller fuldautomatisk DCT-gear.