Lyt til artiklen:

2.400 timers forsikring på traktorer og læssemaskiner fra Claas

00:00
Hastighed: ???x
01:20

Det følger nu et udvidet forsikring med, når man køber en Claas traktor eller læssemaskine. I en pressemeddelelse oplyser Danish Agro Maskiner, at Claas uden beregning giver op til 2.400 timer eller tre års Maxi Care til alle traktorer og læssemaskiner.

- Vi oplever i dag i stigende grad, at kunderne ønsker driftssikkerhed og et sikkert overblik over maskinomkostningerne. Dels fordi maskinerne i dag har meget udstyr og udføre opgaver, som måske ikke bare kan erstattes af en anden maskine, og fordi vi i dag kører flere timer i maskinerne fordelt på færre år, siger Lars Johnsen, der er slags- og produktchef hos Danish Agro Maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Claas lancerer også et nye niveau for selvrisikoen og gør det muligt at forlænge garantien med op til otte år eller 8.000 timer.

Deutz-Fahr-kunder får obligatorisk garantipakke med i handlen

Se også:

Deutz-Fahr-kunder får obligatorisk garantipakke med i handlen

- Selvom man altid forsøger at passe godt på sine maskiner, så er det teknik, elektronik og ting, som kører rundt, man arbejder med. Der kan ske et eller andet uforudset, når man har med maskineri at gøre, siger Arne Spejlborg, der er servicechef hos Danish Agro Maskiner.