Den nye Fendt 900-serie er allerede blevet godt modtaget på det danske marked, og der er slutsolgt 36 enheder på nuværende tidspunkt.

Agritechnica: I søndags vandt Fendt 942 prisen som Tractor Of The Year 2020, og derfor burde den blive godt modtaget, når den rammer markedet. Og den er faktisk allerede blevet forbavset godt modtaget.

Allerede nu fortæller Fendt, at der er slutsolgt 36 af den nye 900-serie til kommende sæson, og der kommer derfor cirka 14.000 hestekræfter i den nye serie til Danmark.

- Vi har allerede leveret 12 af den ny serie til danske kunder, og det er primært topmodellen i form af Fendt 942, som er den mest populære model, fortæller Kasper Munk-Andersen Gibstrup fra Fendt Danmark.

rich-media-1
Der er klem på hos Fendt. Man er ikke i tvivl om, at man er på en stand med tysk producerede maskiner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lufttryk og høje dæk

Helt unikt på markedet er Fendt 900-serien den eneste traktor, som fra fabrikkens side kan leveres med integeret lufttryksregulering på både for- og baghjul.

- Næsten samtlige af specielt 942'erne er valgt med det integeret lufttryksregulering, som vi kalder for VariGrip, fortæller Kasper Munk-Andersen Gibstrup, som også påpeger, at manger valgt med 44 tommer baghjul.

- Der er dog nogle som vælger 42 tommer baghjul, og det skyldes i mange tilfælde muligheden for fortsat at bruge sine eksisterende tvillinghjul.

- Vi er rigtigt galde for den nye 900-serie, som jo er ventet længe. Den nye MAN-motor, den nye transmission opbygning gør at vi har en rigtig stærk traktor her. Og vi har faktisk flere som har købt traktoren uden hverken at have set den eller prøvekørt den, så det vidner jo virkelig om en tiltro til produktet, fortæller Kasper Munk-Andersen Gibstrup.

Testet i PowerGear

Kunne du også tænke dig at få første håndsindtrykkene af den nye Fendt 900-serie, så klik HER