Abonnementsartikel

Der ligger nu igen en MAN motor, og sammen med en nyudviklet trinløs transmission skal den løfte den ny generation af 900 -serien tilbage til samme legendestatus, som Fendt havde, da de sidst anvendte motorer fra MAN.

Fendt 942 Vario står der på siden af vores testtraktor, og som kender af de tyske traktorer vil vide, skal der blot sættes et nul efter de to sidste tal i model-betegnelsen for at finde ud af at traktoren har på den gode side af de 400 hestekræfter. De mange hestekræfter leveres af en sekscylindret MAN-motor med en slagvolumen på ni liter, og den nøjagtige effekt er på 415 hestekræfter. Det er cirka 20 hestekræfter mere end den nuværende topmodel, Fendt 939 Vario, og løbes de tekniske specifikationer igennem, er den nye Fendt 900 Vario vokset på næsten alle leder og kanter i forhold til forrige generation, der kørte med motorer fra Deutz.

rich-media-1
Der er fire trin op i den nye Fendt 900, og specielt de tre øverste er med en stor forskydning, som gør det både behageligt og sikkeret at gå på trinene.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.