Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

You dreamt it. We built it. Den helt nye Fendt 700 Vario Gen7.

6. sep. 2022 | Indrykket af Fendt

Førende i 200-300 HK klassen

Del artiklen:

Den nyeste generation af Fendt 700 Vario sætter nye standarder i dette segment. Ud over det imponerende ydeevne er den enestående fleksibilitet, de fremtidssikrede teknologier og funktioner, der gør den til din nye yndlingsplads, til highlights på Fendt 700 Vario Gen7:

Du kan finde flere oplysninger her!


Ny motor med Fendt-iD med lavomdrejningskoncept

  • AGCO Power motor med 7,5 liter slagvolumen er udviklet for Fendt 700 Vario Gen7. Fendt iD koncept for lavt omdrejningstal opnår det maks. drejningsmoment, selv ved lave omdrejningstal. Således ligger det nominelle omdrejningstal ved kun 1.700 o./min. hvilket sørger for permanent lavt brændstofforbrug.

Intelligent VarioDrive-drev

  • Fendt VarioDrive står for en trinløs, dynamisk kørsel ved alle hastigheder fra 0,02 til 60 km/h. Foraksel og bagaksel drives her uafhængigt fra hinanden. Takket være en intelligent styrede firhjulskobling er en manuel firhjulstilkobling ikke længere nødvendig. For maksimal komfort sørger også bortfald af kørselsområdeomskifter I/II. Gennem pull-in turn-effekten af VarioDrive kan den mindst mulige vendekreds opnås.

Integreret dæktryksstyring VarioGrip i kombination med større dæk

  • For ar skåne gulvet maksimalt og trækkraft: Med en diameter på op til 2,05 m bag og 1,60 m foran kommer ved Fendt 700 Vario Gen7 anvendes nye dækdimensioner. Med det integrerede dæktryksreguleringssystem VarioGrip kan dækkenes indvendige tryk nemt indstilles via terminalen. Derved kan der spares op til 8% diesel og op til 10% mere trækeffekt i marken. VarioGrip har en køretøjsintern ventil- og ventilationsteknik og er både egnet til stub- og flangeaksler og Row Crop-dæk. Her er der ingen fare for at luftledningerne rives af takket være den beskyttede konstruktion.

Førende venderadius

  • Med en sporkreds på kun 10,0 m ved 540/65 R30 dæk er Fendt 700 Vario Gen7 udsædvanlig manøvreringsdygtig. Selv med 600/70 R30 dæk er sporkredsen kun 11,8 m - fremragende i 300 hK-klassen!

Ekstremt lav vægt/ydelse i forbindelse med højeste nyttelast

  • Topmodellen Fendt 728 Vario har en effektvægt på kun 30,5 kg/hK. Ved en tilladt totalvægt på 15 t (40 km/t og 50 km/t udgave) står en høj nyttelast på op til 6,2 t til rådighed.






OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter