Under Dansk Skoventreprenør Forenings generalforsamling, blev der valgt ny formand.

Skoventreprenør Nickolai Schlechter, Dronningmølle blev ny formand for Dansk Skoventreprenør Forening ved bestyrelsens konstituering umiddelbart efter foreningens generalforsamling i Vingsted den 19. januar 2018. Som formand efterfølger han Viggo Mortensen, Jyderup, der har ønsket at fratræde som formand efter at have beklædt denne post siden 2014.

Formandsposten i DSF fører automatisk til en bestyrelsespost i DM&E's, hvor DSF har været medlem som specialforening siden 2013. Nickolai Schlechter blev valgt ind i DSF's bestyrelse sidste år, og kender således foreningens organisation indefra.

Bestyrelsen i DSF består ud over formanden af Peder Frederiksen, Faaborg, der er næstformand, Henrik Boelsgaard, Brande, Claus Mathiassen, Trustrup og Viggo Mortensen, Jyderup. Klaus Kaad, Augustenborg blev valgt som bestyrelsessuppleant.

Naturplejeopgaver

Dansk Skoventreprenør Forening har 95 aktive medlemsvirksomheder. De har tilsammen et stort udbud af maskiner og udstyr samt rutinerede medarbejdere, således de kan løse alle former for opgaver i skovbruget såvel som naturplejeopgaver.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

DSF har sekretariat hos DM&E i Vejle, hvor medlemsvirksomhederne har adgang til en fagkonsulent, med know how indenfor både skovbrug, naturpleje og vandløb. Det er med til at sikre et højt kvalifikationsniveau hos de virksomheder, der er medlem af Dansk Skoventreprenør Forening, således de med rette kan betegnes som professionelle.