Der er kommet gang i traktorsalget igen, og ikke siden 2007 har der været så mange nyregistreringer i november. Især New Holland har solgt mange traktorer.

Med 131 nyregistreringer er årets novembersalg det bedste i fire år. Det viser statistik fra ND Data, som samler tallene for nyregistreringer.

New Holland har trukket læsset i november, som var en forrygende måned for fabrikatet. Med hele 42 nyregistreringer tager New Holland næsten en tredjedel af markedet i november - nemlig 32 procent.

Derfra er der meget langt ned til nummer to på listen - nemlig John Deere med blot 17 nyregistreringer. Det giver en markedsandel på 13 procent - betydeligt lavere end november sidste år, hvor John Deere havde 25 procent af markedet.

På en delt tredjeplads ligger Case IH og Massey-Ferguson med hver 13 solgte enheder, hvilket giver de to fabrikater hver 10 procent af markedet. For Case IH er det et fald fra 18 procent i november 2010, mens Massey-Ferguson havde fordoblet sin markedsandel i forhold til samme måned sidste år, hvor fabrikatet havde 4,5 procent af markedet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Som nummer fem ligger Deutz-Fahr med 10 nyregistreringer og 7,5 procent af markedet.