JH Agro A/S indgår forhandleraftale med Reime Landteknikk AS i Norge.

Hos JH Agro har de igennem et par år undersøgt markedet i Norge, og samtidig afsøgt mulighederne for at etablere en forhandleraftale med en lokal aktør, som kan servicere landmænd indenfor kvæg, svin og fjerkræ.

- Derfor glæder det os at kunne meddele, at vi med virkning fra 1. august 2020 har indgået en aftale med Reime Landteknikk AS, repræsenteret ved Hilde Skeivik Joa og Erik Joa.
Reime Landteknikk vil i starten fokusere på at introducere vores JH MiniStrø på markedet i Norge, siger Lars Rahbæk, direktør hos JH Agro.

JH MiniStrø er et fuldautomatisk anlæg til strøning af ligge- og rodematerialer til stort set alle dyrearter, og JH Agro har installeret næsten 400 anlæg igennem årene, primært i Danmark og de nærliggende eksportmarkeder.

- Sideløbende med lanceringen af JH MiniStrø vil Reime Landteknikk undersøge potentialet for at lancere vores JH Forsuring NH4+ teknologi til kvæg og svin, fortæller Lars Rahbæk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Da der er markante forskelle i produktionsvolumen mellem Danmark og Norge, så skal Reime Landteknikk undersøge, om JH Agro skal udvikle og lancere et markedsspecifikt produkt til landmændene i Norge.