Lyt til artiklen:

Krampe-specialist hentes til moderskibet

00:00
Hastighed: ???x
01:41

Krampe Skandinavien har ansat en ny servicespecialist til organisationen i Danmark. Det sker som følge af øget salg i de senere år.

Det fortæller Krampe Skandinavien i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tyske vogne til landbrug og entreprenører

Se også:

Tyske vogne til landbrug og entreprenører

Felix Frydendal, der kommer fra en stilling hos Krampe-forhandleren TBS Maskinpower, vil fremover fungere som After Sales Technician i Krampes skandinaviske afdeling.

- Efter også at have arbejdet for en dansk maskinforhandler, der fører Krampe-vogne i sin produktportefølje, kender jeg både firmaet, vognene og kundernes behov, siger Felix Frydendal, der ser frem til de nye opgaver og udfordringer som en del af Krampes organisation.

Felix Frydendal vil blandt meget andet blive forhandlernes tekniske kontaktperson, afholde forhandlertræninger og være med til at løse udfordringer i marken. Derudover skal han støtte Krampes skandinaviske salgschef, Kenneth Brønner, i arbejdet med at udbygge markedet.

Nytænkning indenfor tipvogne

Se også:

Nytænkning indenfor tipvogne

- Vi er vokset så markant de senere år, at jeg helt ærligt har haft svært ved at følge med til det hele, så det bliver godt, at der kommer en kompetent servicemand med fokus på teknisk support. Krampe har altid lagt stor vægt på forholdet mellem kunde, forhandler og producent, og med Felix i teamet kan vi leve op til det, siger Kenneth Brønner, der er glad for at få en kollega i den skandinaviske afdeling.

Krampe forhandles i Danmark via Lyngfeldt, TBS Maskinpower, Valtec, Midtfjord Agro, Heden Maskinforretning og Karl Mertz.