Lyt til artiklen:

Opkøb er et springbræt til nyt marked

00:00
Hastighed: ???x
02:28

Det er nu er par måneder siden, at Lundtofte Maskinservices afdeling i Tobøl blev overtaget og fusioneret ind i WekoAgro-familien.

Og den første tid sammen er gået godt, fortæller Tom Myrdal i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har valgt at overtage Lundtofte Maskinservice, fordi vi ser det som en fornuftig vækststrategi. Lundtofte er eksperter indenfor service af vandingsmaskiner og -komponenter, det er en viden, som passer godt sammen med det forretningsområde, vi har i WekoWater i forvejen. På den måde passer de to afdelingers DNA godt sammen, siger Tom Myrdal.

WekoAgro Machinery køber Lundtofte Maskinservice

Se også:

WekoAgro Machinery køber Lundtofte Maskinservice

Ikke alene er der god synergi imellem de nye afdelinger på kompetencefeltet inden for vand og vanding. Afdelingen i Tobøl ved Ribe er også blevet til en decideret maskinhandel.

Sydlige SIP demokørsler

WekoAgro Machinery har netop leveret de første røde græsmaskiner fra SIP til udstilling og salg i Tobøl. Og det giver rigtig god mening at etablere sig god mod syd, siger Karsten Nielsen, der er markedschef for kartofler, vand og græs hos impørtøren WekoAgro.

- Området i det syd- og vestjyske og nær Ribe og Bramming er kendt for at have bedrifter, som er både store og dygtige til kvægavl. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde græsmaskiner fra SIP til landmændene i området. Det er maskiner, der i høj grad er tilpasset det danske marked med flere store og professionelle landbrug. De producerer for eksempel verdens største bugserede skårlægger, siger Karsten Nielsen.

Wekoagro udvider salget af SIP

Se også:

Wekoagro udvider salget af SIP

Ud over de store skårlæggere meddeler Karsten Nielsen også, at der kommer andre røde SIP-produkter til Tobøl, som har været efterspurgt blandt kvægavlerne til deres mange græsmarker. Det er desuden produkter, som WekoAgro vil arrangere demokørsel med i løbet af sæsonen, så landmanden selv kan få syn for sagen i forhold til, hvad de røde maskiner kan klare.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ved, at sådan noget som eksempelvis pick-up-river med bånd har været efterspurgt blandt mange af kvægavlerne. Tag for eksempel et produkt som den store AIR ROBUST pick-up-rive. Den vil vi køre nogle demoer med her i løbet af sæsonen, fordi den maskine passer rigtig godt til de store græsmarker, fortæller markedschefen.