Lyt til artiklen:

Eneste kvinde blandt mændene: Natasja vil bane vejen for unge i L&F Centrovice

00:00
Hastighed: ???x
02:59

En vedtægtsændring ved årets generalforsamling i L&F Centrovice gjorde, at foreningen udvidede bestyrelsen med ét nyt medlem, det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

"... personer under 40 år, med relation til primær- og følgeerhverv og som ikke selv driver landbrug, optages som aktive medlemmer i kategorien Ung Aktiv."

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Sådan lød dele af forslaget til en ændring af L&F Centrovices vedtægter til årets generalforsamling. Forslaget blev vedtaget med fuld opbakning fra de deltagende medlemmer, hvorefter et nyt Ung Aktiv-medlem blev valgt ind i foreningens bestyrelse.

Det nye bestyrelsesmedlem, 29-årige Natasja Skovgaard, vil være med til at sikre fremtiden for den næste generation, få flere unge
med i foreningen og skabe diversitet. Og så glæder hun sig til arbejdet.

- Jeg stillede op, fordi jeg vil gøre en forskel og vise, at det som ung i erhvervet kan betale sig at stille op til en bestyrelse og være med til at rykke noget. Det er også for at kunne skabe noget mere diversitet i bestyrelsen, og kunne bane vejen for andre unge, og inspirere dem til at være med i foreningen, fortæller Natasja Skovgaard

I bestyrelsen glæder man sig også over det nye medlem.

- Det er vigtigt, at vi involverer og engagerer de unge i vores erhverv, for det er dem, der skal føre vores erhverv videre. For at vi kan lykkes med bevare og udvikle en stærk fødevaresektor i fremtiden, skal vi fortsætte vores politiske arbejde, og her kan de unge byde ind med vigtige emner. Så vi er glade for, at Natasja vil bidrage til det arbejde, lyder det fra formand Torben Lyngsøe Povlsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De næste generationer

Natasja Skovgaard er uddannet produktionsleder fra Dalum Landbrugsskole, suppleret med en PBA i jordbrug med speciale i økonomi fra UC.

Til dagligt bor Natasja Skovgaard i Blommenslyst vest for Odense sammen med sin mand og parrets to børn, hvor hun er med i den daglige drift af sin mand og svigerfarens landbrug med 500 hektar planteavl.

Derudover arbejder hun som administrativ medarbejder ved Egekærslund Maskinstation. Som ung i erhvervet og med to børn, der vokser op på landet, vil Natasja Skovgaard også arbejde for fremtiden for fynsk landbrug.

- Jeg vil gerne være med til at sikre, at der er en fremtid for de næste generationer. For mine egne børn og andres kunne det være godt, at der også er en fremtid for dem i landbruget, hvis de vil gå den vej. Et stabilt grundlag for dem at køre videre på og for alle de unge mennesker, der har lyst til at være en del af landbruget i fremtiden. Vi er et stolt erhverv med en lang historie, og det synes jeg, vi skal føre videre, siger hun.

Centrovice vil have flere unge med

Se også:

Centrovice vil have flere unge med