Lyt til artiklen:

Nordisk Agro Import overdrager importer til Brdr. Toft og bliver medejer på sigt

00:00
Hastighed: ???x
04:12

Et nyt samarbejde mellem østjyske Brdr. Toft Maskinforretning A/S med base i Hammel og Nordisk Agro Import, baner vejen for fremtidig vækst, det skriver parterne i en pressemeddelelse.

- Det har været et spændende og vildt år for Nordisk Agro Import, der siden sidste forår har haft importen af No-Till såmaskiner fra Novag, maskiner til mekanisk ukrudtsbekæmpelse fra Hatzenbichler samt halmstrigler og knivvalser fra K. Wallner, fortæller Peter Porse, direktør i Nordisk Agro Import, og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er gået rigtig megen god tid med at vise disse kvalitetsmaskiner frem på markedet, hvor de er blevet taget rigtig godt imod.

Han peger på at No-Till markedet i Danmark er forholdsvis nyt og endnu ikke så stort. Det er dog et voksende marked, og det er Brd. Toft Maskinforretning enige i.

- Jeg har haft en god kontakt og en fantastisk hjælp gennem hele perioden fra alle i Brdr. Toft Maskinforretning med alt lige fra lån af traktor til brug af deres værksted og opmagasinering af maskiner. Det har på intet tidspunkt været et problem og vi har derfor hele tiden været i tæt kontakt, og har løbende vendt forskellige scenarier, fortæller Peter Porse.

Brdr. Toft tager over

- Mellem jul og nytår landende vi derfor en virkelig god aftale, hvor Nordisk Agro Import overdrager importen af Novag, Hatzenbichler, K Wallner, Harrington Seed Destructor og Ullmanna til Brdr. Toft Maskinforretning A/S, og jeg selv træder ind som sælger i forretningen med henblik på, på sigt at blive medejer af Brdr. Toft. Det giver ro til at sælge og det giver muskler til være med der hvor det sker, og ikke mindst sikrer det en kvalificeret service og support mener Peter Porse, og tilføjer:

- Brdr. Toft Maskinforretning er et godt og solidt brand i markedet og er en maskinforretning, der i forvejen er vandt til at arbejde i hele Danmark og dele af Skandinavien, både med rådgivning, salg, service og reservedelsforsyning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Supplerer fint det øvrige produkt program

Hos Brdr. Toft glæder direktør Karsten Sørensen sig til det nye samarbejde.

- Vi kender Peter fra hans tidligere virke i vores reservedelsafdeling, og har set hvilken energi han har lagt for dagen med introduktionen af nye maskiner i eget regi. Det er en gevinst for os både at få nye produkter ind i virksomheden, og samtidig energiske salgskræfter, hvilket uundgåeligt vil have positiv indflydelse på virksomhedens samlede aktiviteter, siger Karsten Sørensen.

Også i Brdr. Tofts andet ben; Sprøjtespecialisten, er der stor tilfredshed med aftalen.

- Med vores egen produktion af markedets bredeste og bedste program af fronttank løsninger i virkelig høj kvalitet, en af verdens bedst byggede sprøjter fra hollandske CHD og prisgunstige sprøjter fra italienske Bargam, som vi markedsfører i hele Skandinavien samt udstyr til præcisions landbrug fra Raven, har Brdr Toft - Sprøjtespecialisten erfaringen og en kæmpe berøringsflade både nationalt og på Skandinavisk plan, fortæller salgs- og marketingchef Finn Søndergaard, og fortsætter:

- Da importaftalen omkring alle mærker fra Nordisk Agro Import er gældende i hele Scandinavian giver det virkelig god synergi at supplere med de nye No-till produkter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover de nævnte mærker forhandler Brdr Toft Maskinforretning også traktorer fra Deutz-Fahr, full-line Kubota, det vil sige, traktorer, minilæssere og landbrugsmaskiner produceret af Kverneland Group, sneglevogne fra Grainsaver og flere andre. Med maskinporteføljen fra Nordisk Agro Import kan virksomheden nu tilbyde et bredere produktprogram, både godt forankret i Hammel med at servicere lokale kunder i hele Midt- og Østjylland, og samtidig styrke positionen nationalt og i hele Skandinavien både med sprøjteteknik og maskiner til no-till.