Lyt til artiklen:

Brdr. Toft har fokus på præcisionslandbrug

00:00
Hastighed: ???x
02:25

Brdr. Toft har en todelt forretning; dels lokal østjysk maskinforretning med fokus på Kubota full-line forhandling samt forhandling af Deutz-Fahr traktorer med tilhørende reservedels- og værkstedsopgaver, og dels Sprøjtespecialisten som er landsdækkende.

Ved åbent hus arrangementet den 24. februar er der fokus på begge forretningsområder under temaet Præcisionslandbrug, det skriver Brdr. Toft i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi fik Kubota full-line forhandling for godt et år siden, og har fået godt gang i salget - vi glæder os til at vise en hel række Kubota traktorer, minilæssere og maskiner frem på dagen, fortæller firmaets Salgs- og Marketingchef Finn Søndergaard, og fortsætter:

- Med overskriften præcisionslandbrug vil der blandt andet være mulighed for at gå i dybden med en Kubota Geospread gødningsspreder med mulighed for sektionskontrol og spredning efter tildelingskort - som alle andre maskiner fra Kubota, produceres også gødningssprederen som bekendt af Kverneland Group, og er kendt for høj kvalitet, siger han.

Da Brdr. Toft tillige er forhandler af Deutz-Fahr vil dette mærke også være repræsenteret, og man vil blandt andet også kunne se Sieger drænspulere.

Sprøjteteknik også i fokus

Brdr. Toft er kendt som landsdækkende sprøjtespecialist og benytter åbent hus arrangementet til at vise en række nyheder.

- Fra hollandske CHD Eefting udstiller vi en ny FG trailersprøjte med 8000 liter tankkapacitet og 36 meter bom. Sprøjten er i LeapEdition med pulserende 100 Hz dyseteknologi med variabel dosering på enkeltdyseniveau, fortæller Finn Søndergaard

Artiklen fortsætter efter annoncen

- BbLeap systemet giver helt nye muligheder for præcisionssprøjtning på planteniveau, og foruden CHD sprøjten, vil der også være en demo-stand fra BbLeap ligesom der i løbet af dagen flere gange bliver en præsentation af systemet ved repræsentanter fra det hollandske firma, tilføjer han.

Også Dansk Planteinspektion kigger forbi, og præsenterer muligheder for udarbejdelse af tildelingskort ved hjælp af droneoverflyvninger, ligesom præcisionsudstyr til auto- og redskabsstyring fra Raven kan ses på dagen.

- De seneste år har der været stor fokus på vores fronttank løsninger, både til flydende gødning, bejdse, spotsprøjtning og båndsprøjtning, fortæller Finn Søndergaard, som ser frem til arrangementet.