Lyt til artiklen:

Ny vicekoncerndirektør hos DLG skal lede Danmarks største setup af foderfabrikker

00:00
Hastighed: ???x
03:00

Ida Steensen er et velkendt ansigt i DLG-koncernen, hvor hun har været ansat siden 2015 og i dag er director for foderdivisionen i Team Agrar, koncernens tyske landbrugsselskab. Rollen som vicekoncerndirektør for Supply Chain overtager hun fra Bøje Kjær, som i december 2023 blev udnævnt til executive vicekoncerndirektør med ansvar for DLG's danske forretning.

Når hun tiltræder den 1. marts, vil Ida Steensen få reference til Bøje Kjær, og hun indtræder samtidig i den danske ledergruppe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er altid en fornøjelse at kunne udvikle vores talenter og give dem nye muligheder i organisationen, og derfor er jeg rigtig glad for, at Ida har takket ja til jobbet som vice president for Supply Chain. Hun har leveret flotte resultater, hver gang hun har fået stillet en ny opgave og er blevet givet større udfordringer. Samtidig er hun en meget dygtig leder, der sætter retning og skaber engagement. Ida kommer ind i sin nye rolle med et indgående kendskab til forretningen, som kombineret med hendes kommercielle erfaring bliver afgørende, når hun fremover skal lede Danmarks største setup af foderfabrikker og modtagepladser i høsten. Det er et samarbejde, jeg ser meget frem til, siger Bøje Kjær i en pressemeddelelse.

Solidt kendskab til organisationen

Ida Steensen er uddannet cand. scient i animal science fra Københavns Universitet. Hun blev i 2015 ansat i DLG's afdeling for husdyrernæring og fra 2016 arbejdede hun med den samlede værdikæde på økologi. I 2019 blev Ida udnævnt til optimeringschef og i 2020 til senior fagchef med ansvar for kvægfoder og souschef i Husdyrekspertise.

Den 1. marts 2022 tiltrådte hun som director for foderdivisionen i Team Agrar, hvor hun har arbejdet målrettet med at få optimeret og strømlinet foderproduktionen på det tyske marked, så det matcher de standarder og processer som DLG efterlever på tværs af landegrænser.

- Jeg har stor respekt for supply-området, hvor min fornemste opgave sammen med mine kolleger bliver at bygge videre på det solide fundament, vi allerede har i DLG. Jeg ser i min nye rolle frem til at arbejde med at optimere vores processer yderligere til gavn for kunderne og andelshaverne, og det er en opgave jeg glæder mig til af løfte sammen med mange dygtige kollegaer, siger Ida Steensen

I Team Agrar bliver Idas opgaver overtaget af Claus-Peter Wölpern, som skal drive den tyske foderforretning videre fremad. Han var hidtil ansvarlig for salgsorganisationen gennem tre regionale ledere, som nu overgår til at have direkte reference til Bent Nissen, der er CEO i Team Agrar.