Lyt til artiklen:

Lars står i spidsen for fremtidens mejetærskere

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Den har lige vundet guld, og folk flokkes om den gyldne CR11-mejetærsker fra New Holland. Men lige bag ved den står en gæv nordjyde solidt plantet med fødder på gulvtæppet til Agritechnica.

CR11 titter frem i guldklæder

Se også:

CR11 titter frem i guldklæder

- Jeg er opvokset i landbruget på en gård i Nordjylland. Siden læste jeg til agronom og kom så til at arbejde i landbrugsmaskinbranchen. Og ja, nu er jeg her, siger Lars Skjoldager Sørensen, mens han stolt viser den gyldne CR11 frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-3
Lars Skjoldager Sørensen skal tale med mange pressefolk i de her dage. Foto: Jørgen Ahler

Lars Skjoldager Sørensen er det man kalder director product management combines, headers and foragers for New Holland.

En fornem titel, der betyder, at det rent faktisk er ham, der har stået i spidsen for det team, som har udviklet den guldvindende mejetærsker.

- Det er mig og mit team, der forsøger at se ind i fremtiden og finde ud af, hvad kunderne efterspørger. Hvor skal vi sætte ind og investere i udviklingen af den næste mejetærsker, siger Lars Skjoldager Sørensen.

Men selvom han altså i dag står i spidsen for den måske mest moderne mejetærsker, der findes, så er den nordjyske sindighed der stadig.

- Jeg er meget ydmyg omkring, at vi er helt team, der har udrettet det her med CR11. Men jo, det her er det ultimative for mig. Jeg elsker mit arbejde, og jeg vil fortsætte med at drive det her fremad. Vi er faktisk allerede i gang med at kigge på det næste projekt, men det kan vi lige vente med at snakke om til om nogle år, griner Lars Skjoldager Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se hele interviewet om nordjyden og New Holland i toppen af artiklen.

rich-media-6
Lars Skjoldager Sørensen har alt fokus rettet mod CR11 i disse dage. Foto: Jørgen Ahler