Lyt til artiklen:

Case IH viser deres nye model 9260 mejetærsker

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Case IH ser konkurrenterne vokser og vil væk fra at være underdogs, som de selv fortæller det. De spår et stort marked for deres nye Axial Flow 9260 mejetærske - især i USA og Australien, men også her i Europa håber de at vinde mere ind på markedet.

På standen ved Agritechnicca har de deres nye 9260 mejetærsker med, hvor det er kabinen, der har fået et gevaldigt løft i forhold til tidligere. Case har allerede offentliggjort, at deres næste store dreng i klassen bliver betydeligt større og rammer markedet i Danmark i løbet af næste år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På den kommende nye Axial-flow mejetærsker er der kommet betydeligt større motor; faktisk hele 24 procent større end tidligere modeller, med sine 775 hestekræfter.

Med en større motor skal der også en større dieseltank til, og den er vokset med hele 25 procent.

Det er ikke kun motoren og dieseltanken, der har fået et løft; kabinen har fået nyt interiør med nyt sæde med massage til chaufføren på de lange dage.

Der er også kommet den nye AFS 1200-terminal i mejetærskeren, der skal sikre en god opkobling til AFS Connect-systemet.

Maskinen har fået en længere rotor, som skal sikre, at højtydende afgrøde får 50 procent bedre separation i rotoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

20.000 liter korn i korntanken kræver også, at vi kan få læsset af, og Case IH Axial-Flow 9260 læsser af med 210 Liter i sekundet, hvilket sikre en hurtig tømning af korntanken.