Lyt til artiklen:

Grovvareselskab giver 46 millioner kroner til medlemmer

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Vestjyllands Andel har netop holdt generalforsamling, hvor regnskabsåret blev gennemgået. Koncernresultatet bød på 121 millioner kroner før skat og en omsætning på 3,65 milliarder kroner.

- Ved regnskabsfremlæggelsens afslutning fremlagde VA-direktør, Steen Bitsch, bestyrelsens forslag om at udlodde 46 millioner kroner af årets overskud til selskabets medlemmer. Udlodningen blev hurtigt vedtaget, oplyser Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til grovvarerselskabets alternative bud på en generalforsamling, hvor mere end 450 deltog, var der udover regnskabet også både spisning, networking, debat og underholdning. Desuden aflagde Alex Ostersen sin første beretning som bestyrelsesformand.

rich-media-2
Direktøren for Vestjyllands Andel, Steen Bitsch, fremlagde regnskabet for det seneste år. Foto: Vestjyllands Andel

- Som ny formand er jeg opmærksom på vigtigheden af at skabe en virksomhed, som på den ene side flytter sig, og på den anden side forbliver en tryg bastion blandt medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Der skal fortsat være en vis forudsigelighed i det, vi gør. Så vi fastholder det gode navn, som VA har i branchen, lød det blandt andet fra Alex Ostersen.

rich-media-3
Axel Ostersen aflagde sin første beretning som formand for Vestjyllands Andel. Foto: Vestjyllands Andel