Lyt til artiklen:

Stor interesse for The Real Deal fra Massey Ferguson

00:00
Hastighed: ???x
03:19

Under sloganet Feel The Real Deal er Brdr. Thorsen og de øvrige danske forhandlere af Massey Ferguson i disse dage på landevejen for at demonstrere de røde traktorer.

Brdr. Thorsen lagde ud i Randers, hvor de samarbejdede med Hadsten Maskiner og Kolstrup Maskiner om demonstrationen. Herefter fulgte Aars, og torsdag var turen kommet til Mors, hvor demonstrationen blev afholdt sammen med Grønningen Smede- og Maskinforretning. Sidste stop er Brønderslev, hvor de røde traktorer kan prøvekøres fredag den 27. oktober.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udfordrende opstart

Brdr. Thorsen, der er en vidtforgrenet virksomhed med maskinhandel, landbrug, maskinstation og leverandør af grøn energi, overtog forhandling af Massey Ferguson i det nordvestjyske i foråret 2020, og det er faktisk første gang, at der arrangeres demonstrationer i hele forhandlerområdet.

Nyt MF-flagskib vises frem på Agritechnica

Se også:

Nyt MF-flagskib vises frem på Agritechnica

- Vi overtog forhandlingen af Massey Ferguson stort det samtidig med, at landet blev ramt af de første nedlukninger på grund af Corona. Pandemien gav nogle turbulente år, og efterfølgende har vi været plaget af lange leveringstider. Nu lysner det, og derfor glæder det os at komme rundt og vis traktorer, som vi også kan sælge og levere, siger Lars Juul, der er salgschef i Nimtofte. Brdr. Thorsen og driver maskinforretninger i Støvring og i Hjørring samt i Nykøbing på Mors.

rich-media-3
På Mors var det landbrugsskolen der lagde maskinhus og veje til demonstrationen af de røde traktorer, der var arrangeret af Brdr. Thorsen sammen med Grønningen Smede- og Maskinforretning.

- Forhandlerområdet er godt dækket ind med lokale og engagerede medarbejdere, men det er også skønt at komme rundt, og mærke den forskel, der er på landsdelene og på de krav, der stilles til traktorer.

Rift om 8S

På demoturen viser Brdr. Thorsen en bred vifte af traktorer fra Massey Ferguson. Mindste model er en M F 5S.125 Dyna-6 med frontlæsser og flagskibet er en 8740 Dyna VT.

- Vi har været rigtig glade for det store fremmøde, og vi skal vist på indkøb, for at være sikre på, at der er kaffe og pølser til gæsterne i Brønderslev, siger Lars Juul og tilføjer:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft kunder til stort set alle traktortyper, men rigtig mange kommer for at prøve den nye 8S.305 Dyna VT, der er en ny traktor, hvor gennemprøvet teknik og innovative løsninger går op i en højere enhed. Lige nu er det som dagen før juleaften, for når vi ser de sociale medier og lytter på vandrørene, så viser Massey Ferguson den nye store 9S på Agritechnica om blot et par uger.

Udelukkende traktorer

Brdr. Thorsen har valgt at lægge demoturen forholdsvist sent, og af samme grund køres der ikke i de våde marker.

- Tidspunktet er valgt ud fra, hvornår kunderne har tid, og så må vi lave andre arrangementer, hvor vi fokuserer på redskaber til mark og stald, hvor vi fokuserer på Kverneland og Siloking, siger Lars Juul.