Lyt til artiklen:

Traktortyv tiltalt for tortur, voldtægt og frihedsberøvelse

00:00
Hastighed: ???x
01:38

I september sidste år stjal en dengang 31-årig mand en Mercedes på Viborgegnen, hvorefter han blev impliceret i en timelang biljagt. Manden slap dog væk, og stillede bilen på en bedrift ved Løgstrup, hvor han i stedet stjal en Case IH Puma og kørte bort

Men biljagten og de to tyverier har vist sig at være små pletter på anklageskriftet mod manden. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad

Artiklen fortsætter efter annoncen

For selv om manden i første omgang slap væk, og traktoren blev fundet fem dage senere, så klappede fælden også for manden, der blev anholdt yderligere to dage senere, efter politiet havde afgivet skud mod en bil, da han endnu engang forsøgte at stikke af.

Politiet skød mod dækkene for at standse biltyv og traktortyv

Se også:

Politiet skød mod dækkene for at standse biltyv og traktortyv

Nu skal manden for retten i Herning, og det bliver som en nævningesag, idet særdeles alvorlige anklager er kommet til efter anholdelsen. De gør, at anklagemyndigheden går efter forvaring og og udvisning af den nu 32-årige mand, skriver Folkebladet.

Manden har ifølge anklageskriftet begået voldelige og seksuelle overgreb mod en kvinde, han boede sammen med, og dermed blegner tyverierne af køretøjerne voldsomt.

- Jeg har ikke førhen oplevet noget lignende, hvor vi både snakker langvarig frihedsberøvelse og gentagne voldtægter og vold, siger efterforskningsleder, Henrik Andersen, fra lokalpolitiet i Viborg til Folkebladet.

Sagen er berammet til 10 retsdage, som endnu ikke er programsat.