Lyt til artiklen:

Politi advarer mod asfaltpirater

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Flere steder i Thy har borgere fået henvendelser fra engelsktalende personer, der tilbyder at udføre asfaltarbejde ganske billigt. Men det skal borgerne holde sig fra, lyder det fra politiet.

Det skriver medierne Nordjyske og TV2 Nord

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi vil gerne opfordre til, at støder man på en udlænding, der falbyder asfaltarbejde, så skal man afvise dem og lade være med at tage imod deres tilbud. Opstår der problemer med det, skal man selvfølgelig kontakte politiet, siger Frits Kortegaard, politiassistent hos Thisted Politi, til Nordjyske.

Der kan nemlig være tale om et kendt svindelnummer, som såkaldte asfaltpirater står bag.

Kendt af branchen

Thisted Politi har blandt andet fået en anmeldelse fra en borger, som havde sagt ja til et tilbud om asfaltarbejde. Kort tid efter fik samme borger stjålet 7.000 liter dieselolie fra et maskinhus.

- Vi har en kraftig mistanke om, at der er en sammenhæng mellem hændelserne, siger politiet til TV2 Nord og tilføjer, at personerne har været i området siden 12. marts og kører i almindelige personbiler og mindre lastbiler.

Asfaltindustrien: Pas på asfaltpirater

Se også:

Asfaltindustrien: Pas på asfaltpirater

Brancheorganisationen Asfaltindustrien advarer mod fænomenet og beskriver asfaltpirater som engelsktalende hold, som møder uanmeldt op hos private og tilbyder asfalt til næsten ingen penge.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gerningsmændene fupper nemlig kunderne og efterlader ubrugelige asfaltbelægninger, der kan koste formuer at rette op.

Brancheorganisationen modtager hvert år adskillige henvendelser om asfaltpirater.