Lyt til artiklen:

Biltyv skiftede Mercedes ud med Case Puma 210

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Abonnementsartikel

Politiet i Viborg under Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser en Case Puma 210, som blev stålet fra et landbrug torsdag morgen. Traktoren var søndag morgen stadig ikke fundet.

En bilforhandler ved Viborg fik tidligt torsdag morgen stjålet en sort Mercedes S63 AMG. Politiet kom hurtig på sagen og kunne via GPS følge den stjålne bil. Under biljagten skiftede biltyven pludselig bilen ud med en traktor, som stod ved en bedrift med nøglerne i.

- Vi fulgte sporene fra traktoren et stykke tid, og vores hunde blev sat på sagen, men på et tidspunkt krydsede biltyven noget asfalt, og så mistede hundene færten, siger Andreas Bang Andersen, politikommissær i Viborg under Midt- og Vestjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Politiet efterlyser nu den Case Puma 210, som biltyven stjal fra bedriften ved Løgstrup. Politiet har en formodning om, at traktoren kører rundt nord for Viborg mod Skive.

Køretøjet har registreringsnummer: LB 19381.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestjyllands Politi på 1-1-4.

Maskinbladet har senest talt med politiet søndag morgen. Traktoren er stadig ikke fundet, og bil- og traktortyven er fortsat på fri fod.